Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bitterkoekjes-lange vingertaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Als eerste de springvorm bedekken met lange vingers. Doe de rum en de melk in een schaal en haal hier de lange vingers even door. Bedek de springvorm. Vervolgens klop je 200 gram slagroom, klopfix toevoegen en de helft van de slagroom verdelen over de bodem. De andere helft bewaar je. Vervolgens doe je de bitterkoekjespudding er over. Dan volgt er weer een laag lange vingers. Even deppen in de rum en melk en bedekken. Tot slot het overige slagroom over de lange vingers en klaar is de taart! Als decoratie kun je er cacaopoeder over doen. Hmmm, eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit bitterkoekjes-lange vingertaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bitterkoekjes-lange vingertaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit lijkt mij een heel lekker recept... Maar kan je de rum achterwege laten? Want ik ben zelf nog maar 12 en ik wil liever geen alcohol in mijn gerecht...
    Iinge123 gaf dit recept op 22 maart 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven