Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beppe's kruidkoek recept
Beppe's kruidkoek recept

Beppe's kruidkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Suiker mengen met koekkruiden en andere kruiden. Rozijnen erdoor doen. Bloem met bakpoeder zeven. Vermengen met suikerkruidenmengsel. Melk met boter aan de kook brengen en erbij voegen. Het geheel snel met een houten spatel door elkaar mengen. Beboter een bakblik (cake vorm) en stort het deeg er in. In een voorverwarmde oven (200 graden C.) plaatsen. Baktijd is ongeveer 45 minuten.

Serveersuggesties

De koek is vrij lang houdbaar en droogt, als je hem goed bewaart niet snel uit. Bewaren in aluminiumfolie of een gesloten trommel. Wij vinden de smaak na een paar dagen het lekkerst.

Allergenen Informatie

Voor dit beppe's kruidkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven