Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bavarois recept
Bavarois recept

Bavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


De 4 gelatineblaadjes in koud water laten weken . De vruchten en de suiker opwarmen . De gelatineblaadjes bij de vruchten en de suiker doen . Daarna alles goed laten afkoelen. De 2 doosjes room stijfkloppen en bij de vruchten doen. Bedek de zijkanten van een hoge kom met lange vingers. Je kom eerst goed inboteren. Start met een laag vruchten, daarna een laag koekjes. Zo ga je verder tot je eindigd met vruchten. s'Anderdaags storten op een bord . * Daarna uw spiegel erop doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven