Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Bastognetaart recept
Bastognetaart recept

Bastognetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een kom de slagroom met de suiker stijf kloppen. 1 koek dik bestrijken met slagroom volgende koek erop leggen en dik bestrijken met slagroom. Koeken met slagroom op hun kant op de platte schaal leggen. Volgende koek ertegenaan leggen en bestrijken met slagroom. Op dezelfde manier doorgaan tot alle koeken gebruikt zijn. Taart met slagroom bestrijken en 8 uur in de koelkast laten opstijven. Taart bestrooien met krokantstrooisel. Steeds tussen 2 koeken in plakken snijden.

Allergenen Informatie

Voor dit bastognetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven