Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bastognekoeken recept
Bastognekoeken recept

Bastognekoeken


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. en vet de bakplaat in met boter. Gooi alles behalve de kandijsuiker in een kom en meng het. Als het een glad beslag is, doe er dan de kandijsuiker in en kneed het tot een wat steviger deeg. Doe een theedoek over de kom en zet het voor 1 uur in de koelkast. Maak op de bakplaat platte, rechthoekige hoopjes deeg. Doe de koekjes in de oven en laat ze 20-25 bakken. Laat de koekjes afkoelen en dan smullen maar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bastognekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bastognekoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik vind dat dit mijn hele leven heeft verbeterd, want nu ga ik een 10 halen voor scheikunde
    Hans de Kaluwe gaf dit recept op 3 juni 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven