Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenschuimtaart recept
Bananenschuimtaart recept

Bananenschuimtaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf. Voeg dan de suiker toe en blijf kloppen tot het mengsel stijf is en glimt. Teken op bakpapier 3 cirkels van ongeveer 20 cm. Verdeel de eiwitten over de 3 cirkels en strijk het eiwit glad. Bak de cirkels in een voorverwarmde oven van 100 graden C. ongeveer 1 1/2 uur. Laat afkoelen. Leg een cirkel op een mooi dienblad, bedek deze met 2 eetlepels dulce de leche (caramelpasta). Leg hier een 2e cirkel bovenop, weer met caramel bedekken. De derde cirkel erop, bedekken met caramel en dit vol leggen met schijfjes banaan. Enkele chocoladevlokken ter garnering

Allergenen Informatie

Voor dit bananenschuimtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven