Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenrumtaart recept
Bananenrumtaart recept

Bananenrumtaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Druk de bladerdeeg in een springvorm met een opstaande rand. Prak drie bananen. Vermeng met suiker en rum. Doe in de vorm. Daarover de andere 3 bananen in plakjes. Druk de opstaande rand er licht over heen. Bestrooi met suiker en kaneel en klontjes boter zet in voorverwarmde oven op 180 graden C. in 30 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit bananenrumtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven