Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenbrood recept
Bananenbrood recept

Bananenbrood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden.
Laat de boter smelten in een pan en haal die dan van het vuur. Pel de bananen en prak ze fijn. Klop de suiker door de afgekoelde boter, klop de geprakte bananen erdoor en dan de eieren en een snuf zout.
Spatel de bloem, het bakpoeder en bakzout erdoor en voeg tot slot de gehakte stukjes walnoot toe. Doe alles in een met bakpapier bekleed en beboterd cakeblk en strijk het deeg glad. Bak het bananenbrood ongeveer 45 50 minuten in de oven. Als het veerkrachtig aanvoelt en loslaat van de wanden is het klaar. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bananenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven