Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bailey's cheesecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 180 graden C. Klop de boter en suiker met een mixer tot een witte massa. Klop de eierdooiers los, roer er mascarpone, baileys, kwark, zeste en bloem doorheen en meng dit al kloppend door het botermengsel. Sla in een vetvrije kom de eiwitten stijf en spatel ze met de witte chocolade door het botermengsel. Schep het mengsel voorzichtig in een ingevette springvorm (26 cm) en bak deze in het midden van de oven in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar (prik in de cake met een sate prikker, wanneer de cake gaar is, komt deze er droog uit). Zet de oven uit en laat de cake nog 5 minuten met de deur open in het midden van de oven staan. Haal hem eruit en bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bailey's cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven