Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Baileys ballen recept
Baileys ballen recept

Baileys ballen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de koekjes in een kom met een platte bodem. Gebruik een stamppotstamper om de koekjes fijn te malen. Zorg dat ze zo fijn mogelijk zijn.
Voeg vervolgens de Baileys toe en meng dit tot een samenhangend deeg.
Maak kleine balletjes uit het deeg. Ik gebruikte een eetlepel om de maat af te meten. Dan worden ze ook allemaal ongeveer even groot.
Smelt de chocolade au bain marie. Doop vervolgens de balletjes hierin en leg ze op een bord. Zet het bord met de balletjes in de koelkast tot de chocolade hard is geworden. Smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit baileys ballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven