Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake (cake zonder oven) recept
Arretjescake (cake zonder oven) recept

Arretjescake (cake zonder oven)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Biscuit of lange vingers klein brokkelen. Suiker, vanille suiker, 2 eieren, cacao in huishoudmachine lichtjes kloppen. Het vet smelten (warm). Ei-suiker mengsel door vet heen kloppen net zo lang tot er een luchtige massa ontstaat. Daarna biscuit er doorheen roeren. Overstorten in een cakevorm bekleed met plastic folie en minimaal 2 uur op laten stijven in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit arretjescake (cake zonder oven) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven