Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake recept
Arretjescake recept

Arretjescake


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter smelten. De poedersuiker en cacao in een kom, eieren erdoor kloppen. De gesmolten boter er al roerend doorheen gieten. Biskwie breken en erdoor roeren. De cakevorm bedekken met alluminiumfolie, zoveel folie dat je de cake dicht kan vouwen) Deze massa in een cakevorm scheppen (op de aluminiumfolie) dichtvouwen en in de koelkast hard laten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit arretjescake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven