Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arretjescake recept
Arretjescake recept

Arretjescake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verbrokkel de biscuit fijn. Smelt de boter op een laag vuur maar laat het niet bruin worden. Meng alle ingredienten door de gemolten boter. Leg de stijve massa in een tulband of een gewone cakevorm. Laat de cake goed opstijven in de koelkast. Na het opstijven krijg je de cake goed uit de vorm door warm water langs de buitenkant van de vorm te laten stromen. Nadat de cake los is gekomen van de vorm, de cake snijden met een warm mes. En daarna weer op laten stijven in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit arretjescake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven