Appeltaart met kokos

Ingrediënten

+ -
print

De bodem:

De vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de bodem als volgt:
    Klop de eieren schuimig met het zout, de suiker en de vanillesuiker.
    Voeg de boter toe en mix net zolang totdat er een homogene massa is verkregen.
  2. Zeef de en het er overheen.
  3. Klop weer totdat er een mooi deeg is ontstaan.
    Bekleed de springvorm met dit deeg en prik er met een vork in.
    Verwarm de oven voor op 175°C.
    Schil de , rasp deze grof en besprenkel met het .
    Klop de met de schuimig, voeg dan de boter toe en klop deze er doorheen.
    Roer de en de appelrasp er door en doe het mengsel in de vorm.
    Bak de taart in ± 65 minuten gaar.
    De taart is gaar als een breinaald er schoon uitkomt.
25
25
25

Variaties op Appeltaart met kokos

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appeltaart met kokos
VariatieAantalGang
Appeltaart met kokos1Feestjes en verjaardags hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • eieren en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter of margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
352 kcal
17%4224 kcal
Vetten
27 g.
38%324 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%228 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
28%300 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appeltaart met kokos