Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart met hazelnoten en stroopwafels recept
Appeltaart met hazelnoten en stroopwafels recept

Appeltaart met hazelnoten en stroopwafels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Maak het deeg klaar volgens aanwijzing op de verpakking. Verdeel het over een met bakpapier beklede bakplaat en druk het helemaal plat. Verkruimel de beschuiten erover. Snijd de apels in stukjes en schep ze om met de suiker, de noten, citroensap en kaneel. Verdeel de appelvulling over het deeg. Breek de stroopwafels in stukjes en strooi ze over de appels. Bak de taart in 1 uur goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart met hazelnoten en stroopwafels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven