Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart met havermout en rozijnen recept
Appeltaart met havermout en rozijnen recept

Appeltaart met havermout en rozijnen


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Vervarm de oven voor op 180 graden. Vet een springvorm in. Meng het bakmeel met de suiker en de havermout. Smelt de boter en voeg dit toe. Meng tot alles goed verdeeld is. Schil de appels en rasp ze. Meng ze met de rozijnen en de vanillesuiker. Doe 2/3 van het deeg in een springvorm. Doe hierover het appelmengsel. Kruimel de rest van het deeg erover. Bak het 75 minuten op ongeveer 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart met havermout en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appeltaart met havermout en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Beetje erg zoet, ik doe er minder suiker bij en een ei erin.
    Keetje gaf dit recept op 23 juni 2013 3 uit 5 sterren
  • Erg lekker, vult goed, makkelijk te maken.
    Jootje gaf dit recept op 23 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven