Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Appels schillen en in blokjes snijden. Boter een taartvorm in en bestuif heel lichtjes met bloem. Smelt de boter, meng de boter met de suiker, vanillesuiker eieren en maïzena tot een homogene massa. Dit doe je met een garde of een handmixer op de laagste snelheid. Verwarm de oven op 180 graden. Breng het kruimeldeeg in de taartvorm en prik in met een vork. Doe er dan de appelblokjes in. Giet het botermengsel over de appelblokjes. Bakken gedurende 45 minuten.
Héél lekker !

Lauw opdienen met eventueel een bolletje ij of gewoon koud bij een lekker kopje koffie. Voor liefhebbers van kaneel kan je ook een koffielepel kaneel onder het mengsel roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker en zeer gemakkelijk recept!
    Eva gaf dit recept op 19 april 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven