Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grote ovenbakplaat invetten. Oven voorverwarmen op 170 graden C. Maak deeg van bloem, boter, suiker en snuf zout. Schil de appels en snijd ze in niet te dunne schijfjes. Verdeel deeg over de bakplaat, zet de schijfjes in rijtjes in deeg met de bolle kant naar boven. Maak van melk, eieren en custardpoeder een papje en giet dit over de appels. Bak de taart ongeveer 45 minuten (evt. langer als deeg nog niet mooi goudbruin is). Als taart nog warm is de jam erover strijken. Voor opdienen bestrooien met poedersuiker. De taart is ook heel goed in te vriezen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven