Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een springvorm van 24 cm met 3/4 van het zandtaartdeeg.
De rest van het deeg op een koele plaats laten rusten.
Vul de beklede vorm met de vulling en de rest van het deeg aan top.
60 tot 70 minuten in voorverwarmde oven op 200 celcius bakken.
Uit oven af laten koelen.
Enjoy.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Happy woman, Wat doe je met het papje? Er is ook variatie mogelijk door toevoeging van bijvoorbeeld walnoten of amandelen. Iemand presenteerde dat met zijn verjaardag en ik vond het lekker, maar ik... Lees reactie
    Prima gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven