Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelsouflé


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil en snijd de appelen in stukjes.
Klop de eieren met de suiker erg schuimig.
Bloem zeven en onder het eiermengsel scheppen.
Vet een ovenschaal in en leg daarin afwisselend een laag deeg en een laag appels in. De bovenste laag moet deeg zijn.
Plaats de schaal in een voorverwarmde oven op 175-200°C en bak in ca. 30 min.

Allergenen Informatie

Voor dit appelsouflé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven