Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelrol recept
Appelrol recept

Appelrol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Pers de citroen uit en meng het sap met de suiker. Wel de rozijnen in water en laat ze uitlekken. Meng de appelstukjes met rozijnen en suikermengsel. Meng kaneel met custardpoeder en aardappelzetmeel. Meng de appelstukjes met het kaneelmengsel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat het bladerdeeg ontdooien en leg het op een stuk bakpapier. Schep het appelmengsel in het midden van het deeg. Vouw beide kanten deeg om het appelmengsel en plak de naden met water aan elkaar vast. Leg de appelrol met de naad naar beneden op het bakpapier. Klop de eierdooier los en bestrijk de appelrol ermee. Bak de appelrol in het midden van de oven in 25 minuten bruin en gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit appelrol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven