Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcake recept
Appelcake recept

Appelcake


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven op 170 graden voor.
Vet een taartvorm in en leg een stukje bakpapier op de bodem.
Snijd de appels in heel kleine stukjes.
Doe alle ingrediŽnten behalve de natrium bicarbonaat en de 2 eiwitten in een kom en roer goed door elkaar met een houten lepel
Klop de eiwitten zo luchtig tot er pieken ontstaan en spatel de stijve eiwitten rustig door het beslag.
doe als de oven warm is de natrium bicarbonaat bij het beslag en spatel er luchtig doorheen en stort de massa in de taartvorm en strijk mooi glad.
Zet in de oven en bak op 170 graden in 60 minuten mooi gaar.
Laat een half uur afkoelen en stort op een bord.
Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Gaat er geen bloem of zelfrijzend bakmeel in deze cake?
    Henny gaf dit recept op 20 december 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven