Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-mueslieplaatkoek recept
Appel-mueslieplaatkoek recept

Appel-mueslieplaatkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


De zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, havermout en de gesmolten boter door elkaar mengen en verdelen over een ingevette bakplaat (2 keer een handvol van het deeg achter houden). Goed aandrukken met de achterkant van een lepel. Appels schillen en in blokjes snijden, mengen met de rozijnen, kaneel, citroenschil en het citroensap. Dit over het mengsel verdelen. Tot slot nog het overige gedeelte van het bodemmengsel over de appel strooien. 60 minuten op 175C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appel-mueslieplaatkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven