Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-karameltaart recept
Appel-karameltaart recept

Appel-karameltaart


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Laat de plakken bladerdeeg naast elkaar op een met bloem bestoven werkblad ontdooien. Was de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in dunne partjes.
Vet een springvorm (ca. 26 cm) in met boter. Smelt 2 eetlepels boter.
Leg de plakken bladerdeeg op elkaar en rol een beetje groter uit dan de springvorm op een met bloem bestoven werkblad. Leg het deeg in de vorm en maak een dikke rand van ca. 1 cm hoog.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel het amandelmeel over de bladerdeegbodem. Verdeel de appel eroverheen. Druppel de gesmolten boter eroverheen en bestrooi met suiker. Bak ca. 40 minuten in de oven.
Neem de taart uit de oven. Laat afkoelen. Verwarm de karamelfudge met de slagroom in een pan op laag vuur tot de fudge is opgelost in de slagroom. Verdeel de karamelsaus over de appel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-karameltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven