Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-havermouttaart recept
Appel-havermouttaart recept

Appel-havermouttaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Dit recept is voor een bakplaat ter grootte van de oven. Meng de boter, het zelfrijzend bakmeel, de havermout, de bruine suiker en het ei in een deegkom tot een samenhangend deeg. Spreid het deeg uit over de bakplaat. Rasp 1 kilo appels en meng deze met 3 eetlepels suiker, 1 eetlepel kaneel en 100 gram rozijnen. Verspreid dit mengsel over het deeg en zet de bakplaat een uur in de oven op 150 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-havermouttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven