Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-bramentaart recept
Appel-bramentaart recept

Appel-bramentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vermeng de gezeefde bloem snel met de boter. Kneed de suker en het ei erdoor en kneed tot een soepele deegbal. Laat deze 30 minuten rusten in de koelkast. Rol het deeg uit en bekleed een ingevette taartvorm van 24 cm doorsnede met het deeg. Zet de taartvorm nog 15 minuten in de koelkast. Bestrooi de bodem met amandelpoeder en leg de partjes appel er in waaiervorm op. Verdeel de bramen erover, bestrooi met suiker en bak de taart in de oven in 32.5 minuten gaar en goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-bramentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven