Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-boterkoek recept
Appel-boterkoek recept

Appel-boterkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de bloem, boter, basterdsuiker tot een soepele deegbal. Verdeel de deegbal over de bodem van de schaal. Invetten hoeft niet. Verdeel de rozijnen gelijkmatig over de deegbodem. Leg daarna de appelschijfjes er dakpansgewijs overheen. Meng kaneel en bruine basterdsuiker en bestrooi hiermee de appellaag. Bak de koek in 30 minuten gaar. De koek is goed als de randen mooi bruin zijn. Bereid in tussen de gelei van appelsap en taartgelei en giet deze over de afgekoelde boterkoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-boterkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven