Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-bladerdeeg-taartje recept
Appel-bladerdeeg-taartje recept

Appel-bladerdeeg-taartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwijder met de appelboor het klokhuis. Snijd de appel in dunne schijfjes. Leg de appel op het bladerdeeg. Snijd het deeg een halve centimer rond de appel uit. Leg de rondjes bladerdeeg met appel op de bakplaat of in de ovenschaal. Bestrijk ze dun met het losgeklopte ei. Bestrooi de appels met rietsuiker. Bak de appels in 20 - 25 minuten in de oven. Serveer warm met een vorkje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-bladerdeeg-taartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven