Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananastaartjes recept
Ananastaartjes recept

Ananastaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Een bakplaat bekleden met bakpapier. Bladerdeeg erop leggen. Bladerdeegrandjes omvouwen tot je vierkantje bakjes krijgt. Ananas afgieten en het vocht opvangen (ongeveer 180 milliliter). In een kom doen met 180 milliliter water en de mix voor de gele room. Dit stevig kloppen. De bladerdeegbakjes mee vullen, beetje glad strijken en de ananas erop doen. Randen bestrijken met ei. In ongeveer 22.5 minuten afbakken in het midden van de oven. Laten afkoelen en tenslotte met poedersuiker bestrooien.

Allergenen Informatie

Voor dit ananastaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven