Ananastaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor in de vorm:

Voor de taart:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vorm:
  2. Doe de gesmolten in de vorm.
  3. Wrijf goed tot de hele vorm vol hangt met .
  4. Doe de bruine in de vorm, telkens een beetje met een keer, zodat de vorm vol hangt met de .
  5. Daarna schik je de ananasschijven in de vorm, je puzzelt wat, zodat het goed vol ligt.
  6. Warm de oven voor op 200 graden celsius.
  7. Taart zelf:
  8. Doe de en in de kom.
  9. Roer even en doe daarna de gesmolten bij dit mengsel.
  10. Roer even en roer daarna de bloem er zachtjes onder.
  11. Nu zal het deeg erg plakken en droog zijn, daarom doe je nu wat ananassap bij het deeg.
  12. Je doet dit beetje per beetje, tot je ziet dat je een mooi glad deeg hebt.
  13. Dit deeg giet je in de vorm en zet je 40 minuten op 200 graden celsius in de voorverwarmde oven!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Ananastaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ananastaart
VariatieAantalGang
Ananastaart4Nagerechten
Omgekeerde ananastaartjes1Nagerechten
Ananastaartjes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zelfrijzende bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, ananas, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
263 kcal
13%2104 kcal
Vetten
14 g.
20%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%136 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ananastaart