Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelrotsen recept
Amandelrotsen recept

Amandelrotsen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de chocolade au bain marie. Blancheer de amandelen als ze nog een vliesje hebben. Zo kunnen ze makkelijk worden verwijderd.
Haal de velletjes eraf. Rooster de amandelen in een oven van 175 graden celsius tot ze mooi lichtbruin zijn en laat afkoelen. Bedek een bakplaat met vetvrij papier.
Meng de afgekoelde amandelen met de gesmolten chocolade en voeg de 2 lepels suiker toe. Maak met twee lepels hoopjes chocolade-amandelmengsel van 5 cm . Laat de rotsjes afkoelen. Serveer bij een stevige kop koffie.

Allergenen Informatie

Voor dit amandelrotsen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven