Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelbroodje recept
Amandelbroodje recept

Amandelbroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor. Baktemperatuur elektrische oven 225 graden celsius, hete luchtoven 210 graden celsius en gasoven stand 5-6. Laat de deegplakjes 5 min ontdooien. Maak een rolletje van amandelspijs en leg dit op een plakje bladerdeeg. Bevochtig de randen met water. Vouw het plakje dicht en druk de randen goed aan. Bevochtig de bovenkant met water en druk het broodje in de suiker. Bak de broodjes in ongeveer 15-2 5 minuten bruin en gaar (afhankelijk van het formaat van het gebak).

Allergenen Informatie

Voor dit amandelbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven