Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-roomtruffel recept
Amandel-roomtruffel recept

Amandel-roomtruffel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter & amaretto wit klopppen. Poedersuiker en vanille suiker toevoegen. De helft van de amandelen door de boter mengen en in een spuitzak met grote ronde spuit doen. Streepjes van 2,5 cm lengte op papier spuiten. De papierstrook met basis in de koelkast leggen. De chocolade in stukken breken en smelten "au bain marie." Veel roeren vooral bij de temperatuur van 38 graden C. Iets laten afkoelen en weer iets verhitten tot precies 38 graden C.(bloed warm) Veel bijven roeren tot de juiste temperatuur is bereikt! De truffels een voor een met een 2 tandsvork door de couffituur halen en weer op een schoon papier leggen. Direct bestrooien met amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandel-roomtruffel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Amandel-roomtruffel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Heerlijk recept, was lekker hoor
  Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven