Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-cake met peren recept
Amandel-cake met peren recept

Amandel-cake met peren


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen 160 graden C. Cakevorm invetten. Klop de boter met de handmixer luchtig, voeg amandelen, 100 gram basterdsuiker en de eieren toe en klop alles tot een luchtig mengsel. Klop dan de bloem, bakpoeder en citroenrasp erdoor. Schep de vulling in een ingevette cakevorm. Meng de in vieren gesneden peren met 50 gram basterdsuiker en druk de peren naast elkaar op de vulling. Bak de cake 40 - 50 minuten in het midden van de voorverwarmde oven op 160 graden C. Laat de cake in de vorm afkoelen en bestrooi de peren voor serveren met de kristalsuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amandel-cake met peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven