Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-bastogne taart recept
Amandel-bastogne taart recept

Amandel-bastogne taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een kom de slagroom met de suiker stijfkloppen. Gehakte amandelen en 1 theelepel essence door de slagroom spatelen. 1 koek dik bestrijken met slagroom-amandelmengsel. De volgende koek eropleggen en dik bestrijken met slagroom. Koeken met slagroom op hun kant op een platte schaal leggen (dus op de zijkant). Volgende koek ertegenaan leggen en eveneens bestrijken met het slagroom-amandelmengsel. Ga zo door tot alle koeken op zijn. De gehele taart met de overige slagroom bestrijken en 8 uur in de koelkast laten opstijven. Taart bestrooien met krokant en de halve amandelen. Tip: Als je deze taart aansnijd, doe dat dan tussen de koeken in.

Allergenen Informatie

Voor dit amandel-bastogne taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven