Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
After eight taart recept
After eight taart recept

After eight taart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Leg 3 after eights apart. Breng de rest met 800 gram slagroom in een pan kort aan de kook. Doe daarna deze choco-mint creme in een schaal. Zet het met een deksel op de pan een nacht koud weg. Neem een springvorm (ca. 26 cm.) en leg bakpapier op de bodem. Scheid de eieren. Voeg een snufje zout toe en 5 eetlepels koud water toe aan het eiwit en klop dit stijf. Strooi er suiker en 1 zakje vanillesuiker doorheen. Meng de eierdooiers er n voor n doorheen. Zeef de bloem, bakpoeder en cacao over de massa en schep het erdoor. Strijk de zo onstane biscuitmassa egaal in de springvorm. Bak het 25 min. in een voorverwarmde oven 175 graden C. Laat hem afkoelen snijd de biscuit 2 maal overlangs door. Klop de choco-mint creme met een garde luchtig op. Voeg 2 zakjes vanillesuiker en de slagroomversteviger toe. Sluit de springvorm om de onderste biscuitlaag. Strijk er 1/4 van de choco-mint creme overheen. Leg de tweede biscuitlaag erop. Strijk daar weer 1/4 van de creme er over heen. Leg de derde biscuitlaag erop. Strijk de rest van de creme er in een licht golfpatroon overheen. Zet de taart 1 uur koud weg. Klop 100 gram slagroom stijf en spuit dit in toefjes op de taart. Snijd de 3 after eights diagonaal door en versier de taart er samen met de munt mee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit after eight taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept After eight taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het is echt een super lekkere taart! Niet heel moeilijk om te maken, maar toch echt een superieure smaak! Groetjes, Kim
    Kim Muilerman gaf dit recept op 25 maart 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven