Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advokaattaart recept
Advokaattaart recept

Advokaattaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zandtaartvorm invetten en op een groot bord zetten. Bedek de bodem met de lange vingers ( bijna 1 pakje). Boter en suiker romig kloppen en eidooiers erdoor. Goed romig kloppen, daarna de advokaat en de cognac erdoor roeren. Halve mengsel op de lange vingers verdelen, nogmaals lange vingers erop en de rest van het mengsel erover en glad strijken. Slagroom kloppen, erover strijken en eventueel kun je het afmaken door er wat cacao overheen te strooien. Voor consumptie nog even in de koelkast doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advokaattaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven