Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advokaattaart recept
Advokaattaart recept

Advokaattaart


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Bedek de bodem van de springvorm met plasticfolie. (dit is makkelijk, dan kun je als de taart hard is de springvorm eventueel weer afhalen). Maak sterke koffie(een of twee kopjes). Schenk dat in een soepbord en gooi daar een scheutje cognac doorheen. Doop de lange vingers in het koffie-cognac mengsel en bedek de bodem van de taartvorm ermee. (maak dus een bodem van lange vingers). Klop de slagroom met de vanillesuiker en de klop-vast. als de slagroom stevig is voeg dan ruim 12 eetlepels advocaat toe en roer erdoor. Vul de vorm met met ongeveer de helft van het slagroom/advocaat mengsel. Als je nog lange vingers over hebt doop je die ook in het koffie/cognac mengsel en verdeel je de stukjes over het geheel. Voeg dan de rest van het slagroom mengsel toe. Rasp de chocolade er bovenop en zet de taart zeker 3 a 4 uur in de diepvries. Ongeveer 1 uur voor gebruik uit de diepvries halen. Je kunt stukjes die je nodig hebt ook gemakkelijk zo van uit de diepvries snijden. (eventueel even in de magnetron tot het wat ontdooid is) en de rest terug zetten. Smullen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advokaattaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven