Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advokaat monchoutaart recept
Advokaat monchoutaart recept

Advokaat monchoutaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter smelten en de gemalen koekjes er door heen doen. Mengsel in bakblik doen en stevig aandrukken. Bakblik in koelkast doen zodat de bodem stevig kan worden.
De gelatine weken in koud water. De slagroom kloppen en in andere kom de monchou en basterdsuiker mixen op lage stand. Daarna de advokaat er door roeren. De uitgeknepen gelatine in 3 eetlepels heet water oplossen en dit door het advokaatmengsel roeren. Daarna voorzichtig de slagroom er door spatelen. Het mengsel over de koekjesbodem verdelen. De taart moet minstens 3 uur in de koelkast opstijven.
Voor het aansnijden de kersenvlaaivulling over de taart verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advokaat monchoutaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Advokaat monchoutaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Heerlijke taart, heb er veel succes mee.
  Henny Bosman gaf dit recept op 28 mei 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven