Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advocaattaart met lange vingers recept
Advocaattaart met lange vingers recept

Advocaattaart met lange vingers


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Begin met het kloppen van de suiker samen met de boter. Dan een voor een de eierdooiers er bij doen. Dan een halve fles advocaat en de cognac toevoegen. De slagroom eerst apart kloppen en dan pas bij het mengsel voegen. De helft van de lange vingers in de springvorm in stukjes breken als bodem, dan de helft van de advocaatmassa er op, vervolgens weer een laag lange vingers en dan de rest van de advocaatmassa. Garneren met chocoladevlokken. Het geheel ongeveer 20 uur in de diepvries zetten. Liefhebbers van een sterke advocaatsmaak kunnen ook driekwart fles gebruiken. Na enkele uren is de koek zo ver aangevroren dat hij in stukken gesneden verpakt kan worden. Is makkelijker in gebruik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advocaattaart met lange vingers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven