Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozencake recept
Abrikozencake recept

Abrikozencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


De abrikozen, suiker en sinaasappelsap in een pannetje aan de kook brengen. Haal van het vuur en doe de roomboter erbij. Doe in een kom en voeg al roerend 1 voor 1 de eieren bij. Voeg het meel toe en meng tot een mooi glad beslag. Stort in een cakeblik en bak in een voorverwarmde oven in 50 minuten op 180 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit abrikozencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven