Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden.
    Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
    Prik er met een vork gaatjes in en leg het ovenrooster erop (dit voorkomt dat de plakjes te veel rijzen).
    Bak ze 10 minuten in het midden van de oven.
  2. Laat afkoelen.
    Breng de aan de kook, houd 4 eetlepels apart.
    Meng het , 2 eetlepels en resterende 4 eetlepels tot een gladde massa.
    Voeg al roerende aan de kokende toe.
    Kook op laag vuur al roerend 2 minuten door.
    Laat in ca 30 minuten afkoelen
    Halveer 4 en houd apart.
    Verwijder de kroontjes van de rest van de en snijd in stukjes.
  3. Meng de siroop met de , voeg eventueel 1 tot 2 eetlepels water toe.
  4. Bestrijk 4 bladerdeeghelften met het glazuur.
  5. Klop de stijf met de rest van de .
    Verdeel de custard, en room over de 4 ongeglazuurde bladerdeeghelften.
  6. Leg de geglazuurde helften erop.
  7. Garneer met de halve .
25
25
25

Variaties op Aardbeientompouce

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardbeientompouce
VariatieAantalGang
Aardbeientompoucen1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, aardbeien, aardbeien, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter bladerdeeg, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
165 kcal
8%660 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
6%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardbeientompouce