Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-yoghurttaart met bastognekoeken recept
Aardbeien-yoghurttaart met bastognekoeken recept

Aardbeien-yoghurttaart met bastognekoeken


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Smelt de boter. Verkruimel de koekjes heel fijn in de keukenmachine en meng de boter en de jam er door heen. Vet een springvorm (doorsnede 24 cm) in en druk het koekmengsel stevig uit op de bodem. Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water. Maak de aardbeien schoon en snijd driekwart in stukjes (bewaar de rest voor het garneren). Verwarm het aardbeien of sinaasappelsap in een pannetje. Knijp de gelatineblaadjes goed uit. Haal de pan van het vuur en los de blaadjes gelatine op in het warme sap. Laat het mengsel afkoelen tot het lauwwarm is. Roer in een kom de yoghurt, suiker en het gelatinemengsel goed door elkaar. Schep de stukjes aardbei erdoor. Klop de slagroom stijf en spatel deze luchtig door het yoghurt mengsel. Laat alles goed stijf en koud worden (kan een dag van te voren). Stort de taart en garneer met de resterende aardbeien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-yoghurttaart met bastognekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardbeien-yoghurttaart met bastognekoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoelang en op hoeveel graden moet het in de oven?
    Bertina gaf dit recept op 10 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven