Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-citroengebakjes recept
Aardbeien-citroengebakjes recept

Aardbeien-citroengebakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade grof. Smelt hem au bain-marie. Verkruimel de koekjes in een diepvrieszak met een deegroller. Meng de koekkruimels en de chocolade goed doorelkaar.
Verdeel voor de taartbodems het koekmengsel als 4 hoopje over het bakpapier. Druk ze plat en steek er een cirkel uit van 9 cm doorsnede.
Zet de taartbodems minimaal 20 minuten in de koelkast.
Maak de aardbeien schoon, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in vieren. bestrooi ze met 2 eetlepels suiker
Meng de roomkaas, 3 eetlepels suiker en het citroensap.
Klop de slagroom stijf en spatel hem erdoorheen. Verdeel de room over de bodems. Garneer met de aardbeien, geef de rest van de aardbeien er apart bij. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-citroengebakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven