Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbei-monchoutaart recept
Aardbei-monchoutaart recept

Aardbei-monchoutaart


Ingrediënten


42

Bereidingswijze


Maak de aardbeien schoon en zet ze weg tot gebruik(niet wassen). Doe de koeken samen met de gesmolten boter in de mixer ,en vermaal dit allemaal tot 1 geheel. Doe deze in de springvorm die bekleed is met de bakpapier en druk goed aan met een lepel,en zet deze tot gebruik in de koelkast.
Doe de witte chocolade smelten au bain marie. Week de gelatine blaadjes in koud water.
Doe een klein beetje ongeklopte slagroom in een pan en klop de rest van de slagroom lobbig met de suiker. Daarna de op kamertemperatuur monchou 1 voor 1 erdoorheen. Verwarm het kleine beetje slagroom en doe daar 4 geweekte blaadjes bij en roer goed door. Laat deze een klein beetje afkoelen en doe dan bij de slagroommassa. Dan kan de gesmolten witte chocolade erbij en de in stukjes gesneden aardbeien en meng dit goed door en doe deze in de springvorm , en zet deze in de koelkast.
Zet thee in een theeglas en laat deze een tijdje trekken kan evt ook 2 zakjes.
Doe deze in een steelpannetje en verwarm deze en doe de 3 gelatineblaadjes erbij en roer door.
Laat deze afkoelen totdat de gelei hard is geworden en roer deze door. Smeer deze uit over de taart totdat alles bedekt is en zet tot gebruik 2 a 3 uur in de koelkast.

Serveersuggesties

Hou er rekening mee dat het door de witte chocolade zoet kan worden,dus kan je ook 300 gram gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbei-monchoutaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven