Studenten pannenkoeken uit de tosti ijzer

Ingrediënten

+ -
print

Materiaal:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de pannekoekenmix volgens de verpakking.
    Vet de onderkant van het tosti ijzer in met een beetje .
    Schep per vakje van het tosti ijzer een beetje pannenkoeken mix (niet te veel, dan wordt het niet gaar en sluit het tosti ijzer niet helemaal.
    Als de pannekoekjes droog zijn aan de boven kant draai ze dan om en leg er een beetje geraspte op.
    Pannekoekje is klaar als beide kanten goudbruin zijn en de gesmolten.
    Per persoon 2 pannekoekjes (voeg , ruccola of iets dergelijks toe naar wens).
    Vet het tosti ijzer op onder tussen opnieuw in en doe nieuw pannekoeken mix in het tosti ijzer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stroop en brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
  • kaas, bakboter, brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Studenten pannenkoeken uit de tosti ijzer heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Jammer dat het niet op een grilplaat kan anders had ik het zeer zeker uitgeprobeerd!
Romy de Ruiter 4 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
277 kcal
13%554 kcal
Vetten
8 g.
11%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%86 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Studenten pannenkoeken uit de tosti ijzer