Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlaamse vlaai recept
Vlaamse vlaai recept

Vlaamse vlaai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingredienten in een pot en mix de inhoud fijn. Daarna kook je het deeg totdat het een dikke massa onstaat. Zolang het deeg op het vuur staat, blijven roeren. Daarna het deeg in een vuurvaste schotel gieten en 1 uur op 200 graden celsius bakken.

Serveersuggesties

Wordt gegeten tijdens de kermis.

Allergenen Informatie

Voor dit vlaamse vlaai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven