Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Texels stoofpotje recept
Texels stoofpotje recept

Texels stoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappels in blokjes van ca. 1 cm. Smelt de boter en bak de gezouten lamspoulet aan. Voeg aardappels en ui toe en fruit dit mee. Kneus de peperkorrels met de platte kant van een vleesmes of een spatel. Voeg vervolgens laurierblad, tijm, peperkorrels en (lams)fond toe. Breng het langzaam aan de kook en laat het ca. 1 uur zachtjes stoven. Voeg na 20 minuten prei toe. Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper. Bak de witte kool en wortel in de boter en breng het op smaak met peper, zout en een beetje kerrie. Zet in een diep bord middenin op een stekertje wat warme reepjes wortel en kool. Schep hieromheen het stoofvlees met de gebonden saus.

Allergenen Informatie

Voor dit texels stoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven