Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pizza la Boutique Blanche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met de bodem. Neem wat lauw water en voeg het halve zakje gist toe. Even goed mengen. Doe de bloem in een ruime kom en voeg de suiker, zout en peper toe. Voeg de gist toe en voorzichtig wat water tot het deeg tijdens het kneden gemakkelijk van uw vingers loslaat. Kneed het deeg door elkaar tot een glad deeg ontstaat en laat dit een uurtje rusten op een warme plek onder een theedoek.

Snijd ondertussen de ui, olijven, knoflook, tomaat en paprika in kleine blokjes en bewaar deze gescheiden. Rasp de kaas. Verwarm een koekenpan en fruit de knoflook en de uien wat aan. Prak met een vork het gehakt er doorheen tot het rul is. Voeg de olijven toe en haal van het vuur.

Rol 4-8 grote bodems van het deeg.

Bestrijk de bodems met de achterkant van een lepel met tomatenpuree. Schep met een lepel het gehakt mengsel op de pizza's en voeg de tomatenblokjes toe. Verdeel de kaas over de pizza's en strooi de paprika eroverheen. Bestrooi nu je eigengemaakte pizza's met de oregano en doe ze 8 9 minuten in een voorgewarmde oven op 225 graden. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Neem zo vers mogelijke ingredienten!

Allergenen Informatie

Voor dit pizza la boutique blanche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven