Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgse worstschotel recept
Limburgse worstschotel recept

Limburgse worstschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de braadworst in de boter aan alle kanten bruin. Zet het vuur laag en leg een deksel schuin op de pan. Braad de worst nog 20 minuten. Maak in die tijd de kool schoon. Schil en snipper de ui. Bak de kool met de ui en het spek in de reuzel gedurende enkele minuten. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe en leg een deksel op de pan. Zet het vuur laag. Stoof de groenten 15 minuten. Laat de bonen uitlekken en voeg deze toe. Laat ze bij de kool heet worden. Leg de worst op een schotel en leg de groenten met de bonen erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit limburgse worstschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven